Alyson Noël’s ongeëvenaarde

Hallo, ik ben Nanouk, de eigenaar van de Nederlandse Chick Book. Dank u voor het kijken naar mijn video you! Ik ben het maken van deze video voor het Vlog Challenge uitgevers Harper Collins Holland. Dit is het nieuwste roman Alyson Noël’s “ongeëvenaarde” dat 10 mei zal worden gepubliceerd promoten. Net als in het boek, zal ik strijden met twee andere jonge volwassenen. In dit geval zijn dit Joost en Fleurine.
Van 10 april tot en met 27 mei hebben we om te proberen om zo veel abonnees mogelijk te krijgen op ons YouTube-kanalen. Elke week krijgen we nieuwe uitdagingen van Harper Collins aan vlogs te maken. Daarnaast zijn we vrij zijn om zo veel video’s uploaden als we willen. En met die video’s, kunnen we de uitdaging te winnen. En om dat te doen, heb ik uw hulp nodig! Tussen 10 april en 27 mei wil ik de meeste nieuwe abonnees te krijgen op mijn YouTube-kanaal.
En je kunt me helpen, door in te schrijven op mijn kanaal RightNow. Plus kant voor u: u zult leuke nieuwe video’s te krijgen en ik dus ik kan de uitdaging te winnen. Dus als je #TeamNanouk, Schrijf je nu in! Ik sta hier naast Simone, die de Young Adult boek sectie bij boekhandel Donner, Rotterdam beheert.
– En we zijn.
#TeamNanouk! Op dit moment ben ik in Amersfoort, staande naast John, eigenaar van SpeelBoek. Zijn winkel heeft een verbazingwekkende YA boek sectie.
– En we zijn.
#TeamNanouk Ben jij ook #TeamNanouk? Abonneer je op mijn kanaal RIGHT NOW! En terwijl je dat doet, dan kunt u wilt en deze video te delen! Bedankt!.

 

You may also like...