Mijn Top 10 Boeken van 2014

Hoi ! Het is tijd om te praten over mijn Top 10 favoriete boeken die ik lees in 2014.
Ik las 50 boeken in totaal, waren er een heleboel boeken die ik leuk vond, waren er een heleboel boeken die ik voelde soort meh. over. Het doen van een top 10 is altijd erg hard, Maar ik probeerde te blijven met de boeken die Ik heb genoten van het lezen van de meest natuurlijk. Ook heb ik weigeren om de top 14 boeken van 2014, want dit is het krijgen van uit de hand te doen Ik wil beginnen met een van de laatste boeken die ik las in 2014 en ik eigenlijk geluisterd naar de Nederlandse audioboek voor deze En het heet “Het Diner” van Herman Koch, of in het Engels: “Het avondeten”. Nu is dit het begin van mijn project: Naar meer leesplezier Nederlandse romans en vervolgens het Engels vertalen en het doen van een gecombineerde beoordeling van hen, dus je zult dit jaar te zien dat alles, maar voor nu ik wil alleen maar zeggen dat dit audioboek was geweldig.
Ik heb niet veel Nederlandse fictie lezen lees niet veel van de volwassen fictie en deze gecombineerde was gewoon echt interessant en ik heb echt echt van genoten. Het is raar, want het boek voelt echt rustig en erg langzaam en dan moet je gewoon langzaam beginnen om de krankzinnigheid die eronder ligt, en de kortste uitleg ontdekken van dit boek is twee koppels samen eten en het boek vindt plaats alleen tijdens het diner en ze zijn er om te bespreken iets dat hun kinderen dan gedaan natuurlijk hebben we goede oude Jane Eyre Ik soort dit van te herlezen, maar ik beschouw dit mijn eerste te lezen. Ik heb niet echt herinner me mijn eerste lezen van het, ik denk niet dat ik klaar was het dan, dus ik voel me als dit was de eerste echte keer dat ik las Jane Eyre en ik gewoon, ik vond het gewoon.
Het echt verbaasde me door hoe gemakkelijk het was om te lezen, ik heb echt genoten van het verhaal, en vooral na bezoek aan enkele van de locaties die ze gebruikt om de aanpassingen te filmen, heb ik het gevoel dat ik had een verband met Jane Eyre dit jaar dan is er een YA serie die ik ben gewoon te tellen als een geheel, het is “The Shades of London” serie door Maureen Johnson. Ik weet niet de eerste of tweede boek hier, maar ik moet derde een die heet “The Shadow Cabinet”. dit is eigenlijk niet uit tot februari, maar dit zijn de voordelen van werken bij een uitgeverij, omdat Hot Key Books publiceert deze. De voor het eerst werd genoemd de naam van de ster en de tweede heette The Madness Underneath.
Het gaat om een ​​Amerikaanse uitwisselingsstudent, en terwijl ze studeert in Londen in de Whitechapel gebied, dat is waar ik gebruikt om te leven, is er een moordenaar op los die repliceert de Jack the Ripper moorden en er is een heleboel bovennatuurlijke dingen gaande, dat is erg leuk om te lezen over al deze gebieden in Londen, dat ik ben echt vertrouwd met en ik net voelde me alsof ik in het midden van het verhaal tot echt echt van genoten. En ik ben echt enthousiast te lezen van de, de derde iemand, “The Shadow Cabinet” dit jaar.
Dan nog een YA boek dat ik eigenlijk lezen aan het begin van dit jaar en gewoon verliefd op; het is “Fangirl” van Rainbow Rowell.
Ik was gewoon zo opgewonden om een ​​boek over fanfiction lezen.
Ook kon ik betrekking hebben op het hoofdpersoon, en ik hield elke seconde van dit boek, zou het iedereen aanraden, ik weet dat een heleboel mensen kan geen betrekking hebben op de hoofdpersoon en vind het niet leuk als gevolg van die reden.
Het is een van die boeken die ofwel je echt liefde of u niet echt zorgen over; maar ja dit is zeker een uitspringen boek voor mij dit jaar.
Dan natuurlijk hebben we “Lean In” door Sheryl Sandberg.
ik denk dat dit is het eerste boek dat ik ooit heb gelezen over feminisme en vrouwen in het bedrijfsleven wereld.
Het was een interessante lezen, vooral de afgestudeerden editie, die advies had voor mensen op zoek naar banen Ik voel me als dit was nog maar het begin voor mij kopen veel boeken binnen dit genre.
Ik ga lezen zo veel mogelijk van deze dit jaar.
Dan heb ik een boek dat ik nog niet heb gesproken over op mijn kanaal maar ik heb een beoordeling opgenomen en ik heb een interview met de auteur, die allemaal binnenkort hopelijk dat is hoe je een meisje te bouwen door Caitlin Moran Ik ga niet praten te veel over de samenvatting, maar het is een soort van het verhaal van Caitlin opgroeien wat natuurlijk is een fictief karakter, maar ze soort hebben dezelfde achtergrond het is gek, het is ruw, het is hilarisch Ik was gewoon op de bus te giechelen als een gek en het was echt een onvergetelijke lezen.
Als u wilt meer weten over dit weten, zullen beoordeling spoedig komen Voor de volgende twee boeken die ik niet over de fysieke kopieën hier voor de eerste is dat omdat Ik las het boek en het is Sabriel door Garth Nix dat is de eerste boek in de Abhorsen trilogie, maar het kan ook gelezen worden als een individuele boek Dus, bij Hot Key Books, waar ik werk, we publiceren van de prequel, die Clariel, zo natuurlijk Ik wilde de trilogie dat het een prequel op, en ook Rosianna lezen net lyrisch over Sabriel en vonden het geweldig.
Het is als een epische fantasy Er is net als deze moderne wereld Ik weet niet hoe uit te spreken, denk ik Ancelstierre, en dan is er de muur en dan erboven is er het Oude Rijk, dat is een soort van de magische wereld en ze zijn volledig gescheiden Het gaat over een tienermeisje genaamd Sabriel wie is de dochter van de Abhorsen Als je Avatar hebt gezien, The Last Airbender is een soort als de Avatar.
Ze groeit op in Ancelstierre en toen haar vader vermist wordt, denk ik, gaat ze in het Oude Rijk en ze heeft te worden de Abhorsen, en wat de Abhorsen heeft, is een riem met zeven klokken en deze zeven klokken worden gebruikt om de dood te beheersen.
Wat ze kunnen doen is dat ze kunnen reizen naar het rijk van de doden dat is een soort van deze lange rivier met al deze poorten en hoe verder je komt in dit gebied de meer wezens die je zult vinden.
En ze maakt gebruik van de klokken naar soort binden de wezens of stilte hen en het ding ik over dit boek is de manier waarop de magie wordt beschreven, en je gewoon geloven, het allemaal zinvol.
Awesome vrouwelijke personage, wonderlijke wereld bouwen, en dan is er ook een tweede en een derde boek aan de trilogie en de tweede en de derde maar nogal vormen een groot boek samen Ze heten Lirael en Abhorsen.
Eigenlijk vond ik het.
Ga lezen.
En dan nog een hoogtepunt, voordat ik aan mijn laatste twee, die grafisch zijn romans, We Were Liars Ik liet mijn exemplaar op het werk, want dit is tevens gepubliceerd door Hot Key, ik denk dat mijn lezing ervaring van We Were Liars was duidelijk een soort unieke one, omdat we bij het lezen manuscript voordat het werd gepubliceerd en iedereen aan het werk was te lezen op hun bureau, en de mensen zouden gaan van bureau naar bureau en zeggen: “Ben je nog niet klaar? Kan we erover praten?” Zulke mooie schrijven.
Ik kreeg te ontmoeten E.
Lockhart.
Dus dat was zeker ook een hoogtepunt van alle boeken las ik dit jaar.
Dan zal ik eindigen met twee graphic novels en als je hebt keken sommige andere video’s onlangs zult u weten die twee deze zijn, ze zijn erg dicht naast elkaar op een bepaalde manier, maar ze hebben een compleet andere setting.
Allereerst hebben we Emily Carrolls Through The Woods deze mooie eng, soort haunting graphic novel met al deze afzonderlijke verhalen in.
Het is absoluut prachtig Het is griezelig, Doe dit niet ‘s nachts leest.
Veel van hen hebben een soort van Open eindes en je kunt krijgen om zelf te interpreteren wat er gebeurt.
deze nogal kwam uit het niets voor mij Ik pakte het gewoon op met het idee “Weet je, ik vind dit leuk” en dan viel ik gewoon in liefde met het En dan mijn laatste boek, dat is ook een graphic novel is de Encyclopedia van de vroege aarde door Isabel Greenberg.
Elke keer als ik liep in een boekhandel en ik ging naar de graphic novel tafel dat hier en dan zou in het einde Ik was net als “Ik heb om dit te hebben” De kwaliteit van de kranten is zo mooi, het gebruik van kleur, de tekeningen, ik eigenlijk gewoon zat dat op mijn bed en ik denk dat het kostte me ongeveer twee en een half uur om te lezen, en ik lees net in één keer Het is een verhaal van alle legendes van een soort van de schepping van de wereld Als je van mythen en legenden, als je van Vikings, als je van Avatar, The Last Airbender check this out en ik zweer plechtig ik zal het niet meer noemen voor het volgende jaar Dus dat zijn mijn Top 10 boeken voor 2014.
Ik zou graag horen wat uw favoriete boeken waren wat je leest in 2014 en Ik hoop dat je deze video genoten.
Doei!.

You may also like...