Een goed ingerichte bus voor muzikanten
Beroepen

Een goed ingerichte bus voor muzikanten

Als muzikant ben je een groot gedeelte van de tijd bezig met optreden, toeren en de harten van je publiek veroveren. En welk muziekgenre je ook speelt, je hebt waarschijnlijk flink wat instrumenten, elektronica en persoonlijke bezittingen. Deze moeten constant vervoerd worden van A naar B, dus een bedrijfsauto die helemaal op de inventaris van jouw band is afgestemd is dan een ongelofelijke aanwinst.

Veilig vervoer van kwetsbare spullen

Instrumenten zijn duur, net als podiumverlichting, speakers en andere apparatuur. Dankzij de modulaire opbouw waarin een bedrijf als https://www.worksystem.nl/bedrijfswageninrichting kan voorzien, kan elk van deze apparaten zijn eigen vaste, veilige plek krijgen in de bedrijfsauto. Dit beschermt je kostbare spullen tegen vallen en botsen, zelfs wanneer je onverhoopt betrokken raakt bij een aanrijding of ongeluk.

Alle opladers bij de hand

Een moderne bedrijfsauto kan voorzien worden van opladers voor elk elektronisch apparaat dat je vervoerd. Ideaal dus om tijdens je tour jullie laptops, tablets en telefoons altijd van stroom te kunnen voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld onderweg aan de marketing van je band werken, in contact blijven met je fans, het thuisfront of met de verschillende podia waar je optreedt dankzij in de ingebouwde wifi in je bedrijfswagen.

Makkelijker sjouwen en tillen

Heeft jouw band zware speakers en flightcases, en zijn jouw collega’s het helemaal beu om die telkens met veel pijn en moeite in- en uit de bus te hijsen? Laat een handige tillift in je bus monteren om deze zware spullen eenvoudiger van de grond te tillen. Grote schuifdeuren maken de inhoud van je tourbus vele malen toegankelijker. Kijk dus gewoon even op https://www.worksystem.nl/bedrijfswageninrichting, daar vind je namelijk nog veel meer slimme manieren om je bedrijfswageninrichting een flinke verbetering te geven.