Nicotine Pouches gebruiken tijdens concert
Beroepen

Nicotine Pouches gebruiken tijdens concert

Voor muziekliefhebbers en muziek specialisten is het erg leuk om tijdens een concert te werken. Men name in de wereld van de rockmuziek wordt er nog veel gerookt.

Het rookverbod in in concertzalen kan voor publiek en medewerkers een lastige factor zijn.

Medewerkers van het concert

Er zijn diverse professionals aan het werk bij een concert. Denk bijvoorbeeld aan een geluidstechnicus . Deze zit duidelijk zichtbaar in beeld voor het publiek. Wanneer je als geluidstechnicus zou roken tijdens het werk, krijg je ongetwijfeld klachten van het publiek. De Nicotine Pouches zijn hiervoor ideaal om toch in je nicotine behoefte te voorzien. Niemand heeft er last van als je tijdens een concert op Nicotine Pouches zuigt.

Publiek

Het is tegenwoordig ten strengste verboden om op een concert te roken en het wordt tevens door een groot deel van de mensen afgekeurd. Toch gebeurd het nog weleens dat een roker zichzelf niet in kan houden. Behalve het risico om eruit gezet te worden, is de kans op ruzie met niet rokend publiek ook erg groot. Met een zakje Nicotine Pouches op zak is dit probleem opgelost. Je kunt als roker op die manier optimaal van het concert genieten zonder afgeleid te worden door het verlangen naar een sigaret.