De vreemdste tops van popsterren
Moderne muziektermen

De vreemdste tops van popsterren

Goede muziek maken en een trouwe fanbase ontwikkelen is voor een muzikant één manier om beroemd te worden, maar natuurlijk zijn er meerdere manieren om naamsbekendheid te creëren.

Een bizarre outfit helpt daarbij, zeker als hij licht choquerend is en één van de interessantste lichaamszones van een popster bedekt. We hebben het hier dus over vrouwelijke muzikanten die met bizarre tops op de covers en op het podium verschenen.

4. Azealia Banks

Azealia Banks staat bekend om haar haute couture outfits, vaak voorzien van wilde kleuren en tactische uitsparingen. Deze Amerikaanse rapper droeg op het podium ooit een extra fluffy top in de vorm van een enorme hondenkop. Schattig, of wil Banks hiermee juist aangeven dat ze een ‘bad bitch’ is?

3. Katy Perry

Katy Perry heeft Cup D en gooit haar sweater kittens dan ook graag in de strijd voor de top 10. Ze draagt vooral graag artistieke tops die haar borsten bedekken met etenswaren zoals taartjes en fruit. In haar clip voor ‘California Gurls’ zet ze twee forse slagroomcilinders op haar beha, welke ze leegspuit over rapper Snoop Dogg heen. In de video voor ‘Fireworks’ bevat haar topje dan juist weer meer explosief materiaal dan de gemiddelde wapenopslag.

2. Miley Cyrus

Miley Cyrus, het vrijgevochten kindsterretje en tegenwoordig popzangeres, staat erom bekend dat ze niet per se daadwerkelijk tops draagt op het podium. Doet ze dat wel, dan bestaat de kans dat deze niet bepaald standaard zijn. Cyrus droeg al verschillende tops die als grote ogen ontworpen werden, waardoor de vermaning ‘My eyes are up here!’ een stuk verwarrender wordt.

1. Lady Gaga

Lady Gaga is de muzikale koningin van de vreemde tops. Ze verscheen met tops in de vorm van handen in haar video’s, bevestigde voor een magazine een vlammenwerper op haar borst, en monteerde voor een fotoshoot zelfs twee complete machinegeweren in het verlengde van haar tepels. Dat is nog eens girl power!